Ξεκάθαρος ως προς τον στόχο της Εθνικής ήταν ο Πιέρος Σωτηρίου μιλώντας ενόψει του αγώνα με την Μάλτα (Δευτέρα, 11/10, 19:00)Αναλυτικά:
«Θα είμαι σύντομος και περιεκτικός. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε όλο μας το είναι για να πάρουμε τη νίκη έστω και με μισό μηδέν. Δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος. Το πιστεύουμε, δεν έχω κάτι άλλο να πω… Οι ποδοσφαιριστές νιώθω ότι θέλουν αυτή τη διάκριση για πολλούς λόγους εκτός από τις διακρίσεις που έχουν μόνο με την ομάδα τους».
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.