Προβλήματα φαίνεται πως υπάρχει με το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, καθώς η διεξαγωγή του στην Ιαπωνία τον Δεκέμβριο θεωρείται σχεδόν απίθανη.
Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η έκρηξη των κρουσμάτων στην Ιαπωνία, έχει οδηγήσει την ομοσπονδία να ζητήσει από τη FIFA να μην γίνει η διοργάνωση στο Τόκιο, με αποτέλεσμα όλα να βρίσκονται στον… αέρα.
Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, η διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχει η Τσέλσι αναμένεται να αναβληθεί οριστικά και να μην γίνει καν στην Ιαπωνία, με την Νότια Αφρική να διεκδικεί τον θεσμό, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα γίνει στα μέσα του Φλεβάρη.
Πηγή: www.to10.gr
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.