Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναχώρησε για Γεωργία η Εθνική Ελλάδας. Τα πλάνα του Φαν'τ Σχίπ για την αναμέτρηση του Σαββάτου.
Τελικός πριν τον… μεγάλο τελικό της Τρίτης (12/10-31.45) με τη Σουηδία, το παιχνίδι του Σαββάτου (9/10-19.30) στη Γεωργία για την Εθνική Ελλάδας. Η 11άδα που ετοιμάζει ο Τζον Φαν’τ Σχίπ.
Αλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν υπάρχει για την Εθνική Ελλάδας το Σάββατο (9/10-19.30) στη Γεωργία. Η «Γαλανόλευκη» κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου της θέλει μόνο το τρίποντο για να παραμείνει στο… κατόπι της 2ης θέσης που οδηγεί στα play off των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 2η θέση που κατέχει η Σουηδία (9 β.), την οποία η Εθνική (6 β.) μας αντιμετωπίζει την ερχόμενη Τρίτη (12/10-21.45) στη Στοκχόλμη.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «πέταξε» στις 11.00 για το Μπατούμι και στις 18.00 θα κάνει την τελευταία της προπόνηση.
Με δεδομένες τις απουσίες των Ζέκα και Παπαδόπουλου, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ θα προχωρήσει αναγκαστικά σε αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά όχι και στον σχηματισμό της 11άδας. Τριάδα στην άμυνα, όπως και με τη Σουηδία στο ΟΑΚΑ, ετοιμάζει ο Ολλανδός προπονητής.
Επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν κόντρα στους Γεωργιανούς είναι οι Βλαχοδήμος, Τζαβέλλας, Χατζηδιάκος, Mαυροπάνος, Ανδρούυτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μπακασέτας, Παυλίδης και ένας εκ των Δουβίκα κι Μασούρα.
Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ συμπεριέλαβε στην αποστολή 25 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Ανδρούτσος, Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Πούγγουρας, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Κούτρης, Πέλκας, Μασούρας, Μπακασέτας, Αλεξανδρόπουλος, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Βρουσάι, Λημνιός, Τζόλης, Μάνταλος, Παυλίδης, Δουβίκας.
Πηγή: sportime.gr
Ολοκληρώθηκε απόψε η Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου της Νέας Σαλαμίνας με συμμετοχή πέραν των 100 μελών, όπου εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Πάρη Ανδρέου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
07/05 @ 21:10
Το πανόραμα του κυπέλλου της σεζόν 2024/25.
06/05 @ 10:44
Eμπάργκο μεταγραφών επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τη FIFA για μία υπόθεση προσφυγής, ενώ υπάρχουν συνολικά 19 ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν Κυπριακές ομάδες, με τις δέκα να αφορούν την Ανόρθωση και τις τέσσερις τη Δόξα Κατωκοπιάς.
03/05 @ 18:51
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
30/04 @ 17:42
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.
BEST OF THEMASPORTS