Νέες μικρές χαλαρώσεις ανακοινώθηκαν σήμερα (08/10) από τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.
Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Καθηγητής Μικροβιολογίας και Μέλος της επιδημιολογικής Ομάδας, Πέτρος Καραγιάννης τόνισε πως οι μικρές αυτές χαλαρώσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα, δεν στοχεύουν στον εμβολιασμό αλλά στη διατήρηση της καλής επιδημιολογικής εικόνας που είχαμε μέχρι στιγμής.
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα με τις δηλώσεις από το Tothemaonline.com
Τα τελευταία 24ωρα, που η ομάδα αποκλείστηκε από την διοργάνωση του κυπέλλου, επανήλθε το κλίμα εσωστρέφειας στις τάξεις της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα.
Eμπάργκο μεταγραφών επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τη FIFA για μία υπόθεση προσφυγής, ενώ υπάρχουν συνολικά 19 ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν Κυπριακές ομάδες, με τις δέκα να αφορούν την Ανόρθωση και τις τέσσερις τη Δόξα Κατωκοπιάς.
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.