Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΑΕΛ οδηγείται στον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ, λόγω των τεσσάρων σταματημάτων για αλλαγές που έκανε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ενώ κανονικά δικαιούται τρία.
Σε μια φάση που έγινε μπέρδεμα, με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού και ο Ντούσαν Κέρκεζ οι γαλαζοκίτρινοι, ήθελαν στο 55' να περάσουν μαζί Σωτηρίου και Έουλερ στον αγωνιστικό χώρο.
Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αφού πέρασε μόνο ο πρώτος, με τον ρεφ της αναμέτρησης Κυριάκο Χριστοδούλου να δίνει το δικαίωμα τέταρτου σταματήματος για το σύνολο του Κυπροβόσνιου τεχνικού, αφού το λάθος το έκανε η διαιτητική ομάδα.
Αυτό υποστηρίζει και η ΑΕΛ, ωστόσο, δεν... «γλυτώνει» την παραπομπή της στον Αθλητικό Δικαστή και πλέον η ποινή της θεωρείται δεδομένη.
Ζωντανά η εξέλιξη του ντέρμπι ΑΕΛ-Ανόρθωση (20:00-Cytavision) στο Αλφαμέγα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
BEST OF THEMASPORTS