Ακολουθήστε μας στο Google news
Παρακολουθούμε ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών και οι βαθμολογικές απώλειες των λεγόμενων «μεγάλων» κάθε αγωνιστική κρατούν σε αγωνία τους φιλάθλους. Τα αποτελέσματα των πρώτων πέντε αγωνιστικών έχουν φέρει μεγάλες ανατροπές και στις αποδόσεις για τον πρωταθλητή! Δείτε τις ανανεωμένες αποδόσεις στον Stoiximan και ποντάρετε ΤΩΡΑ ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής!
Ο
Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει όλα τα ματς στην Κύπρο και στα μεγάλα ευρωπαϊκά και όχι μόνο πρωταθλήματα με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out! Και όχι μόνο! Προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και στα μακροχρόνια στοιχήματα, όπως αυτό που αφοροά στον επόμενο πρωταθλητή!
Οι πολλές ανατροπές που έχουν γίνει ήδη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχουν φέρει ανατροπές και στις αποδόσεις για το νέο πρωταθλητή! Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις μετά το πέρας της πέμπτης αγωνιστικής:
Η Ομόνοια παραμένει φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά πλέον με απόδοση 2.65 (μέχρι τώρα ήταν μεταξύ 2.00 και 2.10)! Ακολουθούν ο Απόλλωνας και η Ανόρθωση με απόδοση 5.00! Για πρώτη φορά η ΑΕΛ μπαίνει στην πρώτη τετράδα των φαβορί με απόδοση 8.00! Στο 10.00 η απόδοση για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για την ΑΕΚ που ξεκινούσε με απόδοση 35.00 και καταγράφει άλμα. Από εκεί και πέρα, θα βρείτε τον Άρη και την Πάφο στο 50.00, τον Ολυμπιακό στο 100.00, τη Δόξα στο 1000.00, τον Εθνικό Άχνας στο 3000.00 και την ΠΑΕΕΚ στο 4000.00.
Θυμίζουμε ότι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η απόδοση της Ομόνοιας ήταν 2.10, ενώ του ΑΠΟΕΛ 3.00. Ο Απόλλωνας βρισκόταν στην τρίτη θέση των προγνωστικών με απόδοση 5.50. Ακολουθούσαν Ανόρθωση (12.00), ΑΕΛ (15.00) και ΑΕΚ (35.00).
Την περασμένη εβδομάδα, μετά την τέταρτη αγωνιστική η Ομόνοια είχε απόδοση 2.10, με τον Απόλλωνα στο 4.20, τον ΑΠΟΕΛ στο 7.00 και την Ανόρθωση στο 8.00. Ακολουθούσαν η ΑΕΛ με απόδοση 12.00 και η ΑΕΚ με απόδοση 25.00.
Δείτε εδώ αναλυτικά τις αποδόσεις και ποντάρετε!
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Η ΑΕΛ διοργάνωσε Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports σας μετέφερε όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
BEST OF THEMASPORTS