Ακολουθήστε μας στο Google news
Η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση αναφέρεται στην ήττα από την ΑΕΛ στο Σούπερ Καπ ενώ δεν παραλείπει να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στην Ελένη Οικονομίδου.
Αναλυτικά:
Ήττα στο παιχνίδι του Σούπερ-καπ για τη γυναικεία μας ομάδα
Την ήττα, που σημαίνει απώλεια του πρώτου τίτλου της χρονιάς, από την ΑΕΛ δέχθηκε η γυναικεία μας ομάδα, στο εναρκτήριο παιχνίδι για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Η ομάδα μας έχασε με σκορ 48-59 και έτσι, δεν κατάφερε μετά την κατάκτηση και των δυο περσινών τίτλων, να έφθανε και στην κατάκτηση του πρώτου της σούπερ-καπ.
Η ΑΕΛ ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ η δική μας ομάδα ήταν αρκετά άστοχη, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πλησιάσει ή και να περάσει μπροστά στο σκορ.
Λόγω αυτής της αστοχίας, αλλά και του γεγονότος ότι η Νταϊάνα Ντέλβα χρεώθηκε με τέσσερα φάουλ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, η ΑΕΛ οικοδόμησε μιαν σημαντική διαφορά και παρά την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτριες μας ως το τέλος, για να ανέτρεπαν τα δεδομένα, αυτό δεν έγινε τελικά κατορθωτό.
Το τελικό σκορ ήταν 48-59.
Ωστόσο, η ομάδα μας δεν πτοείται και πλέον κοιτάζει την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, με στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων!
Πέραν των συγχαρητηρίων προς την ομάδα της ΑΕΛ, που ήταν η νικήτρια (και έφθασε στις 10 κατακτήσεις του τίτλου της ασπίδας), η Ανόρθωση, εύχεται ταχεία αποκατάσταση στην παίκτρια της ΑΕΛ, Ελένη Οικονομίδου, που αποχώρησε τραυματισμένη από το γήπεδο.
Ικανοποιημένοι που πέτυχαν άλλο ένα διπλό, που αυξάνει τις πιθανότητες τους να ολοκληρώσουν επιτυχώς την δουλειά την προσεχή Τρίτη στην Λεμεσό, παρουσιάζονται στην Πάφο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
BEST OF THEMASPORTS