Καλεσμένος στο Podcast Talks ήταν ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ Μάριος Ηλία ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην 26η Αυγούστου 2009, την μέρα που οι γαλαζοκίτρινοι εξασφάλισαν για πρώτη φορά πρόκριση στους ομίλους του Champions League.Αναλυτικά:
«Τελείωνε η προπόνηση πηγαίναμε σπίτι τις Τρίτες παραγγέλναμε φαΐ και βλέπαμε Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι το 2008. Το θεωρούσαμε πολύ δύσκολο το έκανε η Ανόρθωση και μας έδωσε έξτρα κίνητρο. Για μας ήταν όνειρο. Χάσαμε 1-0 στο πρώτο ημίχρονο και μπήκα στο 75' του αγώνα. Στο δεύτερο ματς μετά την ήττα στο πρώτο ματς, είχε αποβληθεί ο Χάτζι και έπαιξα βασικός. Μου λέει ο Ιβάν "Ζε θα παίξεις αριστερά". Ήταν ένα παιχνίδι που έμεινε χαραγμένο και θα μείνει. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Στο 19' κέρδισα πέναλτι. Ήταν που τα μόνα πέναλτι που ήταν. Είχε και πέναλτι που κέρδιζα με τον τρόπο μου. Ήταν πέναλτι».
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.