Ακολουθήστε μας στο Google news
Τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγύριζε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ένας οπαδός μπήκε... αθόρυβα στον αγωνιστικό χώρο του «Όλντ Τράφορντ» κι έγινε ένα με τους παίκτες της Γιουνάιτεντ.
Η Γιουνάιτεντ πήρε μια σπουδαία νίκη, απέναντι στην Βιγιαρεάλ (2-1) χάρη στον πολύτιμο, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και με αυτόν τον τρόπο έγραψε ιστορία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Μετά την επίτευξη του τέρματος, ο 36χρονος επιθετικός έβγαλε τη φανέλα του κι έτρεξε προς το σημείο του κόρνερ για να πανηγυρίσει, μπροστά τους οπαδούς της ομάδας του. Πάνω στον πανικό και την τρέλα που επικρατούσε εκείνη τη στιγμή στο «Όλντ Τράφορντ», ένας φίλος των «κόκκινων διαβόλων», βρήκε την ευκαιρία να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να τον αντιληφθεί κανένας από τους παίκτες της Γιουνάιτεντ και να πανηγυρίσει μαζί τους, το γκολ του Πορτογάλου αστέρα.
Μάλιστα, χρειάστηκαν αρκετά δευτερόλεπτα, προκειμένου να γίνει αντιληπτός από τους security του γηπέδου και να απομακρυνθεί στη συνέχεια από το τερέν του γηπέδου.
gazzetta.gr
Πανέτοιμη για την 3η και πιο δύσκολη αποστολή της στα προκριματικά του Conference League είναι η Ομόνοια, η οποία το βράδυ της Πέμπτης (21/08, 20:00) αντιμετωπίζει στο «Wörthersee Stadion» τη Βόλφσμπεργκερ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι-οφ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
BEST OF THEMASPORTS