Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Έντινσον Καβάνι έδειξε γιατί είναι κομμάτι αυτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε εκπληκτικό σριντ στο 82ο λεπτό για να προλάβει και να σώσει μια χαμένη μπάλα, ενώ, ο CR7 είχε σταματήσει από την κούραση!
Ο Matador ενώ βρισκόταν δεκάδες μέτρα μακριά από το χώρο στον οποίο κατευθυνόταν η μπάλα και ο Κριστιάνο δεν είχε πλέον δυνάμεις για να κάνει τέτοιο σπριντ, έβαλε... φτερά στα πόδια.
Έτρεξε και πρόλαβε το άουτ, κλέβοντας και την κατοχή για να συνεχίσει η Γιουνάιτεντ την επίθεση, με τον Ρονάλντο να έχει σταματήσει στιγμιαία αφού είχε κουραστεί σε αυτό το προχωρημένο χρονικά σημείο.
Ο Ουρουγουανός επιθετικός πανηγύρισε έξαλλα και το γκολ στο φινάλε, προλαβαίνοντας τη φανέλα του σκόρε προτού πέσει κάτω, για να του τη δώσει, δείχνοντας απεριόριστο σεβασμό στο σήμα της ομάδας!
gazzetta.gr
O AΠΟΕΛ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ ενόψει της 5ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS