Ακολουθήστε μας στο Google news
Σκάνδαλο στην Αργεντινή με τον Φερνάντο Γκάγο να απατά τη σύζυγό του, τενίστρια Ζιζέλα Ντούλκο, με την καλύτερή της φίλη!
Πριν λίγες μέρες ο Φερνάντο Γκάγο αποχώρησε απ’ την τεχνική ηγεσία της Αλντοσίβι. Μετά από έξι σερί ήττες, δε συνέχισε στη θέση του. Αυτό, όμως, είναι το μικρότερο πρόβλημα του παλαίμαχου άσου της Μπόκα Τζούνιορς, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ρόμα μεταξύ άλλων. Ο 35χρονος έχει μπλεχτεί σε σκάνδαλο που συζητιέται έντονα στην Αργεντινή.
Για την ακρίβεια, πιάστηκε στα… πράσα να απατά τη σύζυγό του! Με την οποία είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια κι έχουν αποκτήσει τρία παιδάκια. Ο λόγος για τη Ζιζέλα Ντούλκο, 36χρονη γνωστή τενίστρια απ’ την Αργεντινή.
Όπως αναφέρουν στη χώρα του ταγκό, η Ντούλκο βρήκε τον Γκάγο να την απαντά με την καλύτερή της φίλη. Τη γυμνάστρια, Βερόνικα Λαφίτε, που είναι η… πέτρα του σκανδάλου στην προκειμένη περίπτωση.
Η σύζυγος του Γκάγο αποφάσισε να τον χωρίσει φυσικά, ενώ όπως αναφέρουν απ’ το περιβάλλον της «άνοιξε την πόρτα και είδε τον Φερνάντο με την άλλη γυναίκα». Ο… μπερμπάντης 35χρονος, δεν έχει πάρει θέση ακόμη για το θέμα, αν και όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του!




onsports.gr
Η ΑΕΛ με ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια προανήγγειλε την άφιξη Οτσόα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS