Oι δηλώσεις του προπονητή της Καραμπάχ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Ομόνοια, στο ΓΣΠ, για τη δεύτερη αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ.
Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Οι παίκτες μου πάλεψαν ως το τέλος και άξιζαν το αποτέλεσμα. Η Ομόνοια ήταν επικίνδυνη στην αντεπίθεση αλλά η ομάδα μου έκανε τα πάντα για την νίκη και τα κατάφερε».
Αν περίμενε τέτοιο σκορ μετά το α' μέρος: «Ακόμα και στο πρώτο μέρος είχαμε ευκαιρίες. Είπα στους παίκτες μου να είναι προσεκτικοί στις στατικές φάσεις. Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα αυτό το αποτέλεσμα αλλά στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλοί».
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.