Ακολουθήστε μας στο Google news
H Oμόνοια βάζει ξανά το Ευρωπαϊκό της κουστούμι, και κοντράρεται με την Καραμπάχ στο ΓΣΠ για τη δεύτερη αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ και θέλει να πάρει το τρίποντο για να έχει και προβάδισμα πρόκρισης.
Το τριφύλλι, μπορεί στα τελευταία ματς να μην βγάζει την παλιά καλή της εικόνα και να βρίσκεται σε... «κρίση», αλλά έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει ξανά τα πάνω του και να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.
Καταλαβαίνει κανείς, πως μια νίκη κόντρα στους Αζέρους, εκτός του ότι θα δώσει το πάνω χέρι στην Ομόνοια για πρόκριση, οι πράσινοι θα αποκτήσουν άλλη δυναμική και ψυχολογία, έτσι ώστε να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια, βγάζοντας ξανά τον καλό τους εαυτό.
Με τον κόσμο στο πλευρό της για πρώτη φορά, σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ θέλει να μετατρέψει σε γιορτή την αναμέτρηση, και στο τέλος να πάρει το σημαντικό τρίποντο.
Ο «πράσινος» κόσμος θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα δώσει μαζικά το παρών του, για να σπρώξουν την Ομόνοια σε νίκη με θετική εμφάνιση.
Ο Νορβηγός κόουτς, από τη μεριά του έχει ετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του και χρειάζεται να έχουν πίστη στο πλάνο του, υπομονή και επιμονή. Η Ομόνοια έχει μια νέα πρόκληση μπροστά της και είναι έτοιμη να κάνει ξεκάθαρο πως με τον λαό της στο πλάι της, μπορεί να γράψει ιστορία σε μαγικές βραδιές.
Ο Άγγλος Παντσεον ανέβασε τον Ακρίτα στην πρώτη κατηγορία, αλλά επειδή δεν έχει το κατάλληλο διπλωμα δεν θα ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου στη νέα σεζόν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
BEST OF THEMASPORTS