Ακολουθήστε μας στο Google news
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, της ΑΕΛ, της Ομόνοιας και άλλων Κυπριακών ομάδων, Λοΐζος Κακογιάννης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για τη μάχη του φετινού πρωταθλήματος και για το θλιβερό επεισόδιο με τους κουκουλοφόρους στη Λεμεσό, μετά το ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος αρκετές ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε όλες τις ομάδες. Βλέπουμε παιχνίδια που αρχίζουν και είναι 50-50 και δεν ξέρεις τι κατάληξη θα έχει και αυτό είναι θετικό. Δεν θα πω ότι έχω ξεχωρίσει κάποια ομάδα, αφού είναι όλες κοντά σε θέμα δυναμικής και ποιότητας. Κάποιες φορές κρινόμαστε εκ των αποτελεσμάτων και γι΄ αυτό ο Απόλλωνας που έχει κάνει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχει αυτή τη στιγμή ένα προβάδισμα, αλλά σε βάθος χρόνου θα κριθεί. Υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια και η κάθε ομάδα μπορεί να την πατήσει από κάποιαν άλλη. Θεωρώ ότι δεν θα δούμε πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων. Δηλαδή τρεις να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, τρεις για να μπουν στην εξάδα και οι άλλες για να αποφύγουν τον υποβιβασμό».
Για τον Άρη: «Ήρθαν παίκτες με ποιότητα, υπάρχει η οικονομική δύναμη που δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις και ομάδα και υποδομές και όλα. Φαίνεται πως κάνει καλό έργο και ο Λιάσος και τίποτα δεν είναι τυχαίο και πιστεύω ότι μπορεί να κρατηθεί ψηλά. Υπάρχει θέληση, ενθουσιασμός και αν όλα πάνε καλά, θα είναι η ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος».
Για το πρόσφατο περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό φιλάθλου της ΑΕΛ μετά από επίθεση κουκουλοφόρων: «Τις ακραίες περιπτώσεις δεν τις θέλει κανένας. Εκεί που αρχίζει ο φανατισμός, σταματά η λογική. Ξέρετε πολύ καλά ότι αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν πάντα. Κανένας δεν τα επικροτεί. Ένας αγώνας πρέπει να είναι μια γιορτή. Είναι ακραία αυτά που έχουν γίνει. Καταλαβαίνω την πίκρα ορισμένων οπαδών, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι απλά ένας αγώνας».
Όπως βγήκε το πρωί, ο Χάρης Σαββίδης αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία της ΚΟΠ. Οι πληροφορίες λένε ότι εξασφάλισε την υπογραφή 4 ομάδων (από τους 17 εκλέκτορες για τις προεδρικές εκλογές).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
BEST OF THEMASPORTS