Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην έδρα που η ανταγωνίστρια Ίντερ γκέλαρε, η Νάπολι πέρασε… αέρα! Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν απολαυστική και καθάρισε με το εμφατικό 4-0 τη Σαμπντόρια, επιστρέφοντας ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο μετά από 5 αγωνιστικές.
Ιδανικό ξεκίνημα για τη
Νάπολι που βρήκε με τον
Οσιμέν το γκολ στο 10λεπτο, μετά από ασίστ του
Ινσίνιε, με τον Ιταλό να… σερβίρει και δεύτερο γκολ στο 39’. Αυτή τη φορά στον
Φαμπιάν Ρουίθ για το 2-0 των «παρτενοπέι» στο ημίχρονο. Το ματς πήγαινε εξαιρετικά για τους φιλοξενούμενους, που είδαν τον
Λοσάνο να παίρνει την σκυτάλη από τον
Ινσίνιε και να φτιάχνει το
3-0 που σκόραρε εκ νέου ο
Οσιμέν στο 50’, αλλά και το τελικό 4-0 του
Ζιελίνσκι στο 59’.
Σώθηκε στο φινάλε η Λάτσιο, που απέφυγε την ήττα και πήρε τον βαθμό στην έδρα της Τορίνο (1-1). Παρόλα αυτά, παραμένει για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη και τέταρτο ματς συνολικά μετά και την ήττα από την Γαλατασαράι στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, δείχνοντας πως βρίσκεται σε κρίση.
Ο Πιάτσα στο 76ο λεπτό είχε γείρει την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων που ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι, αλλά την… πάτησαν στο φινάλε όταν ο Ιμομπιλε από την άσπρη βούλα στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Το πρόγραμμα της (5ης) αγωνιστικής:
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου
Μπολόνια-Τζένοα 2-2
(49’ Χίκι, 85’ πεν. Αρναούτοβιτς – 55’ Ντέστρο, 89’ πεν. Κρισίτο)
Φιορεντίνα-Ίντερ 1-3
(23’ Σοτίλ – 52’ Νταρμιάν, 55’ Τζέκο, 87’ Πέρισιτς)
Αταλάντα-Σασουόλο 2-1
(3' Γκόζενς, 37' Τζαπακόστα - 44' Μπεράρντι)
Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου
Σπέτσια-Γιουβέντους 2-3
(33' Γκιάσι, 49' Αντίστ - 28' Κεν, 66' Κιέζα, 72' Ντε Λιχτ)
Σαλερνιτάνα-Βερόνα 2-2
(45+2' Γκοντό, 76' Κουλιμπαλί - 7', 29' Κάλινιτς)
Μίλαν-Βενέτσια 2-0
(68’ Ντίας, 82’ Ερναντές)
Κάλιαρι-Έμπολι 0-2
(29’ Ντι Φραντσέσκο, 69’ Στούλατς)
Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου
Σαμπντόρια-Νάπολι 0-4
(10’, 50’ Οσιμέν, 39’ Ρουίθ, 59’ Ζιελίνσκι)
Τορίνο-Λάτσιο 1-1
(76’ Πιάτσα – 90’+1’ πέν. Ιμόμπιλε)
Ρόμα-Ουντινέζε 21:45
Το πρόγραμμα της επόμενης (6ης) αγωνιστικής:
Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου
Σπέτσια-Μίλαν 16:00
Ίντερ-Αταλάντα 19:00
Τζένοα-Ελλάς Βερόνα 21:45
Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου
Γιουβέντους-Σαμπντόρια 13:30
Ουντινέζε-Φιορεντίνα 16:00
Έμπολι-Μπολόνια 16:00
Σασουόλο-Σαλερνιτάνα 16:00
Λάτσιο-Ρόμα 19:00
Νάπολι-Κάλιαρι 21:45
Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου
Βενέτσια-Τορίνο 21:45
Δείτε από την Cablenet, τα στιγμιότυπα του επαναληπτικού αγώνα που διεξήχθη στην TSC Arena στη Σερβία ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Πάφος FC, για τον Β' προκριματικό του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
BEST OF THEMASPORTS