Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε μίνι… φιάσκο κατέληξε η πολυαναμενόμενη συνεργασία του Λιονέλ Μέσι με τους άλλους (σταρ και μη) συμπαίκτες του για πρώτη φορά σε παιχνίδι Champions League.
Δεν εξελίχθηκε ακριβώς σε
υπερθέαμα το πρώτο παιχνίδι Champions League που η
Παρί Σεν Ζερμέν παρατάχθηκε με τον
Λιονέλ Μέσι στη σύνθεσή της. Προς
πλήρη απογοήτευση όσων περίμεναν… πράματα και θάματα του Αργεντινού, οι φαντεζί συνεργασίες με τους
Εμπαπέ-Νεϊμάρ και τους υπόλοιπους διαφημισμένους άσους έμειναν
στη θεωρία.
Γιατί όχι μόνο
δεν υπήρξαν ποτέ στο ματς με την Μπριζ, αλλά αντιθέτως παρατηρήθηκαν…
αρρωστημένα φαινόμενα της τελευταίας περιόδου του Μέσι στην
Μπαρτσελόνα.
Εκεί όπου όλοι οι συμπαίκτες του
έψαχναν εκείνον για να του δώσουν την μπάλα και -
αντί να κάνουν κίνηση για να συνδυαστούν μαζί του- κάθονταν και τον κοιτούσαν,
περιμένοντας (μάταια) να τα κάνει όλα μόνος του…
Πηγή: Sport-fm.gr
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΙΚ Στοκχόλμης στη νίκη με 3-0 επί της Ντέγκερφορς (13/07) πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σουηδικής ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι μαθαίνεις από τα λάθη σου και τα διορθώνεις στο επόμενο παιχνίδι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS