Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, Μιχάλης Κουμουρής παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ.
Οι επισημάνσεις του:
«Η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη αλλά καταφέραμε και πήραμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Στόχος είναι να ανέβουμε στην πρώτη κατηγόρια όπου ανήκει η ομάδα».
Για την παρουσία του κόσμου: «Πρώτα θέλω να τους ευχαριστήσω που ήταν κοντά μας, σίγουρα είναι ο δωδέκατος μας παίκτης και τους θέλουμε στο πλευρό μας».
Για την εμφάνιση του και το γκολ που πέτυχε: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας».
Για την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στη Νέα Σαλαμίνα: «Δεν ήταν δύσκολο, μόλις με προσέγγισαν οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας απάντησα θετικά».
Για τον αγώνα με την ΕΝΠ: «Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι πρώτης κατηγορίας, αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη».
Για το πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας: «Eίναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα φέτος, πιστεύω ότι θα έχουμε εκπλήξεις σχετικά με τις ομάδες που θα ανέβουν και που θα πέσουν κατηγορία».
Για το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας: «Νομίζω ότι θα κριθεί στη τελευταία με προτελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα. Νομίζω Ομόνοια ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Απόλλωνας είναι μέσα στα φαβορί για τον τίτλο, το ίδιο και η ΑΕΛ».
Για Ανόρθωση και Ομόνοια που παίζουν στην Ευρώπη: «Πρώτα να τους πω καλή επιτυχία. Πιστεύω δεν θα είναι ομάδες που θα έχουν θέμα στο πρωτάθλημα».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS