Ακολουθήστε μας στο Google news
Ζλάταν είναι, ό,τι θέλει κάνει! Και δεν θα ρωτήσει κανέναν. Και θα το κάνει καλά. Ο Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφοντας έπειτα από τρεις μήνες, σκόραρε για τη Μίλαν απέναντι στη Λάτσιο και απλά έδωσε συνέχεια στη θρυλική του παρουσία στα γήπεδα.
Από τον περασμένο Ιούνιο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προσπαθούσε να ξεπεράσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, έχοντας χρειαστεί μάλιστα να υποβληθεί και σε επέμβαση.
Όσο αρκετός άλλος κόσμος αναζητούσε και έβρισκε δικαιολογίες για να μην κάνει πράγματα, ο Ζλάταν απλά συνέχιζε ακάθεκτος. Έκανε προπονήσεις, γυμναζόταν, παρέμενε σε απόλυτα επαγγελματικό και... κάτι παραπάνω, πλαίσιο, ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα και πιο δυνατός.
Αυτό το «λιοντάρι» που έχει κορμί το οποίο θα ζήλευε ο κάθε 20χρονος, παρά το γεγονός πως σε λίγο καιρό ο Σουηδός θα έχει «πατήσει» τα 40, δεν έχει σταματημό.
Έχοντας περάσει με αλλαγή στο ματς της Μίλαν με την Λάτσιο την Κυριακή στο 60o λεπτό αντί του Λεάο, συμμετείχε χαλαρά στην αντεπίθεση της φάσης του γκολ που σημείωσε στο 66'.
Έβλεπε το μπάσιμο του Ρέμπιτς από δεξιά, περίμενε και την κατάλληλη στιγμή ξεπετάχθηκε για να πάρει την ασίστ και να σκοράρει με ευκολία για το 2-0 των «ροσονέρι». Και αυτό το τέρμα, το πρώτο του για τη φετινή σεζόν, τον καθιστά πλέον σκόρερ σε 26 διαφορετικές αγωνιστικές περιόδους!
Και το έκανε και με λυμένα κορδόνια. Ούτε αυτό θα τον ανησυχούσε ή θα τον σταματούσε. Δεν έχει φοβηθεί άλλα κι άλλα. Δεν τον πτόησε ούτε η ρήξη χιαστού στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν θα τον τρόμαζε ένα λυμένο κορδόνι μήπως απλά πέσει στο έδαφος...
Ο Ιμπραΐμοβιτς στο τοπ επίπεδο, σε αυτή την ηλικία, με αυτή τη νοοτροπία και τις δυνατότητες που έχει να κουβαλήσει τη Μίλαν και να τη βοηθήσει να διεκδικήσει τον τίτλο της Serie A, αποδεικνύει περίτρανα πως δικαίως συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους κορυφαίους στα χρονικά του αθλήματος.
gazzetta.gr
Έχοντας τον έλεγχο του αγώνα συνεχώς και τον Γιάννη ξανά σε εξαιρετικό βράδυ, η Εθνική μας επιβλήθηκε με 84-79 του Ισραήλ, κλείνοντας ραντεβού με τη Λιθουανία στα προημιτελικά του φετινού Ευρωμπάσκετ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS