Ακολουθήστε μας στο Google news
Το δικό τους μήνυμα εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο θέλουν να στείλουν φεμινιστικές οργανώσεις με αφορμή την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη δεύτερη παρουσία του στο «Ολντ Τράφορντ».
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η αθλητική έκδοση της «
Daily Mail», οργανώνεται μια μορφής διαμαρτυρία κατά του Πορτογάλου σούπερ-σταρ, ώστε να θέσουν σε δεύτερη μοίρα την αγωνιστική παρουσία του 36χρονου, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο την εξωγηπεδική υπόθεση του «CR7».
Συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα κατηγορεί τον νέο παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι τη βίασε το 2009 στο Λας Βέγκας, τον μήνα που οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ίδιος ποτέ δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο τότε για «fake news» και έπειτα από έναν χρόνο συμφώνησε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό 320.000 ευρώ και να συμπεριληφθεί ρήτρα εμπιστευτικότητας.
Τελικά, η ποινική έρευνα ολοκληρώθηκε το 2019, με την Αστυνομία να ανακοινώνει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες, καθώς ο ισχυρισμός δεν μπορεί να αποδειχθεί. Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η Μαγιόργκα άρχισε νέο δικαστικό αγώνα, ζητώντας 65 εκατομμυρίων ευρώ, τονίζοντας πως όταν υπέγραψε τη ρήτρα εμπιστευτικότητας ήταν πνευματικά «μη ικανή» για να την αντιληφθεί.
Από την πλευρά του, το νομικό επιτελείο του Ρονάλντο δέχτηκε ότι ο διακανονισμός υπάρχει, αλλά τόνιζαν κατηγορηματικά ότι αυτή η κίνηση δεν ήταν και παραδοχή ενοχής.
www.sport-fm.gr
Ανακοίνωση από την Ανόρθωση με μήνυμα προς τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS