Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών με το που… υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο της δεύτερης του θητείας στην Ανόρθωση.
Ο Γεωργιανός οριοθέτησε του στόχους της Κυρίας που συνάδουν με το εκτόπισμα της ομάδας. Αυτονόητος στόχος οι τίτλοι και οι ευρωπαϊκές διακρίσεις.
Πλέον οι κυανόλευκοι θα παίζουν σε διπλό ταμπλό. Η μεγάλη πρόκληση τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο θα είναι η αποτελεσματική διαχείριση των συνθηκών που δημιουργούνται με αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη. Στην Κυρία εστιάζουν στο πρώτο τους ματς στο πρωτάθλημα κόντρα στη Δόξα και στη συνέχεια θα δουν το ματς με την Παρτιζάν.
Με τον Αμπαρτζουμιάν εκτός και τους Ντέλετιτς, Κατσαράβα, Μπουσουλάζιτς στο πλάνο, ο Τιμούρ Κετσπάγια καταστρώνει το σχέδιο του με στόχο την πρώτη νίκη για την νέα σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις.
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.