Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά τις αλυσιδωτές αντιδράσεις των οπαδών, η Μίλαν έριξε τις τιμές τις στα εισιτήρια του Champions League.
Σε μεγάλες αλλαγές στις τιμές των εισιτήριων για το Champions League προχώρησε η διοίκηση της Μίλαν. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκαν οι
αλυσιδωτές αντιδράσεις των οπαδών, οι οποίες μάλλον ήταν δικαιολογημένες αφού οι αρχικές τιμές που είχαν ανακοινωθεί ήταν πολύ υψηλές.
Πάμε να δούμε τις αλλαγές στις τιμές για κάθε ματς του Champions League: Τα εισιτήρια που αρχικά κόστιζαν 119 ευρώ (για το πέταλο), πλέον κοστίζουν 54. Αυτά που είχαν 139 τώρα έχουν 89, αυτά με 69 ευρώ τώρα έπεσαν στα 39, αυτά που έκαναν 199 ευρώ, τώρα έχουν 129. Τα εισιτήρια που κόστιζαν 139 θα πωλούνται για 109, αυτά των 149 θα έχουν 119, αυτά των 89 ευρώ πλέον έχουν 44.
Κάπως έτσι, οι τιμές έχουν γίνει πιο προσιτές προς τους οπαδούς. Παρόλα αυτά, η μουρμούρα, έστω και μικρότερη, συνεχίζεται αφού αυτά της
Ίντερ είναι πιο φθηνά.
sport-fm.gr
Δείτε την ανάρτηση της Ανόρθωσης με αφορμή τα 20 χρόνια από τον αγώνα με την Τράμπζονσπορ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
BEST OF THEMASPORTS