Στην Αίγυπτο και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα Εl Gouna θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμρό Ταρέκ.
Ο Αιγύπτιος κεντρικός αμυντικός είχε απασχολήσει έντονα τον Απόλλωνα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όμως τελικά το deal δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, παρότι ο παίκτης υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας με τη Λεμεσιανή ομάδα.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η New York Red Bulls, ο Τάρεκ παραχωρήθηκε ως ελεύθερος, με τους Νεορκέζους όμως να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%.
Δείτε την ανακοίνωση της Αμερικανικής ομάδας:
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.