Ακολουθήστε μας στο Google news
Άσχημα τα νέα από την Ομόνοια για τον Μιξ Ντίσκερτουντ, καθώς η θλάση που υπέστη στο φιλικό ενάντια στον Εθνικό Άχνας θα τον κρατήσει για τρεις βδομάδες εκτός.
Αυτό σημαίνει πως ο Αμερικανονορβηγός, θα απουσιάσει από τα επόμενα ματς του τριφυλλιού και ο Χένινγκ Μπεργκ θα στερηθεί των υπηρεσιών του.
Ο 30χρονος μέσος των πρασίνων, δεν θα παίξει με ΑΕΚ την Κυριακή (12/9) στο ντέρμπι της «Αρένας», θα λείψει με Καϊράτ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ δεν θα βρίσκεται ούτε στα πλάνα του Νορβηγού τεχνικού για τα παιχνίδια πρωταθλήματος ενάντια σε Δόξα (20/9) και Πάφο (26/9).
Ο Μιξ, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την Καραμπάχ, στις 30 Σεπτεμβρίου, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του και μάλλον θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τους Αζέρους για τη δεύτερη στροφή της νεοσύστατης διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ.
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS