Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γιώργος Πάπουτσος, πρόεδρος του Συνδέσμου διαιτητών, μίλησε στον Super Sport Fm για τη συνάντηση με προέδρους και εκπροσώπους σωματείων της Α' κατηγορίας.
Οι τοποθετήσεις του:
Αρχικά: «Είναι η δεύτερη και διευρυμένη συνάντηση αν και απουσίαζαν τρία σωματεία λόγω σημαντικών κολλημάτων. Εμείς επιδιώκουμε την καλή σχέση με τα σωματεία και γι’ αυτό κάναμε αυτές τις συναντήσεις. Ψες υπήρχε το νέο αίμα των διαιτητών στη συνάντηση, οι πρόεδροι των σωματείων του γνώρισαν και συζήτησαν μαζί τους. Ζητήσαμε ως Σύνδεσμος πίστωση για αυτά τα νέα παιδιά».
«Υπήρχε και γκρίνια, όμως δεν θα κάνουμε μια συνάντηση για να ακούμε πάντα τα θετικά. Πρέπει να δεχόμαστε και την τρίτη άποψη, αλλά να τεκμηριώνονται και να μην καταφεύγουμε στα άκρα. Ακούστηκαν κάποια ακραία πράγματα, τα οποία αν υπάρχουν δεδομένα που είναι εκτός τροχιάς των αθλητικών πλαισίων και να ισχύουν υπάρχουν αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας και του Κράτους να τα ερευνήσουν αλλά πρέπει να δίνονται και στοιχεία. Μόνο έτσι θα δίνεται η πραγματική τιμωρία. Η πραγματικότητα είναι μία: Στη προηγούμενη σεζόν μπήκε στη ζωή μας και η τεχνολογία (VAR), δεν υπήρχε η τέλεια εκπαίδευση λόγω και της γρήγορης εφαρμογής. Έγιναν κάποια λάθη και τα σωματεία ναι είχαν τα παράπονά τους. Αναμένουμε ότι φέτος θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Δεν θέλουμε να βάλουμε πίεση και να αγχώσουμε τους νέους διαιτητές, αλλά τους θέλουμε άρτια καταρτισμένους και εκπαιδευμένους. Όλοι μας έχουμε υποχρέωση να βασιστούμε σε αυτούς που ορίζουν τους διαιτητές, να γίνονται σωστές αξιολογήσεις με τους ορισμούς κτλ. Από τη χθεσινή συνάντηση απουσίαζαν οι έμπειροι διαιτητές λόγω υποχρεώσεων».
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα τον εξαδάλτυκο Οτσόα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS