Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού, Στεφάν Λάσμε, γνωστοποίησε ότι άνοιξε επιχείρηση που πουλάει είδη κάνναβης…
Νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική του καριέρα του Στεφάν Λάσμε, ο οποίος ανακοίνωσε πως άνοιξε επιχείρηση που πουλάει προϊόντα κάνναβης!
Θυμίζουμε ότι ο Γκαμπονέζος σέντερ είχε δύο θητείες στον Παναθηναϊκό (2012-14, 2018-19), ενώ το 2016 τιμωρήθηκε καθώς είχε βρεθεί θετικός σε χρήση κάνναβης κι ενώ αγωνιζόταν στη Γαλατασαράι.
Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram:
«Σαν σήμερα, πριν από πέντε χρόνια τιμωρήθηκα για ένα χρόνο επειδή κάπνισα ένα τσιγάρο. Ο χρόνος κυλάει. Σήμερα είμαι ο ιδιοκτήτης μιας ανερχόμενης επιχείρησης με προϊόντα κάνναβης. Οι καταστάσεις δεν κάνουν έναν άνδρα, τον αποκαλύπτουν».
sport-fm.gr
Επιβεβαιώνεται και από κοντινά πρόσωπα του Γιώργου Κούμα, ότι αποφάσισε να παραιτηθεί. Δεν αποκλείεται να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του αύριο Πέμπτη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/05 @ 15:08
Διαβάστε όσα δήλωσε στη media day του Ολυμπιακού ενόψει των τελικών της Stoiximan GBL ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
28/05 @ 14:30
Διαβάστε όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας ενόψει των τελικών της Stoiximan GBL ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
28/05 @ 13:20
Ο Μπράντον Πολ συνδυάζει το μπάσκετ με την άλλη αγάπη του, το stand up
27/05 @ 15:14
Απίστευτη ταλαιπωρία για περίπου 200 άτομα που είχαν ταξιδέψει στο Αμπου Ντάμπι.
26/05 @ 23:00
Ο άλλοτε σταρ του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Ρίβερς, έστειλε το δικό του ενωτικό μήνυμα προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, μετά το Final Four του Άμπου Ντάμπι.
26/05 @ 16:48
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Τι Τζέι Σορτς και το sport-fm.gr αναλύει τα όσα θα προσφέρει ο βραχύσωμος γκαρντ στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
BEST OF THEMASPORTS