Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Εθνικής Ελπίδων αντιμετωπίζει το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Η 11άδα της Εθνικής: Κυριάκου, Κυπριανού, Μιχαήλ, Κέρκεζ, Σεργίου, Νικολάου, Ναούμ, Γερολέμου, Κωστή, Σωτηρίου, Κακουλλής.
Στον πάγκο οι: Κίττος, Σιέλης, Παρούτης, Χαραλάμπους, Ηλία, Ανδρέου, Πικής, Χρυσοστόμου, Μάμας.
Η Ομόνοια δεν έχει ανάγκη από ποσοτική ενίσχυση, αλλά ποιοτική.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS