Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Κάλιαρι προχωράει στην απόκτηση του Κεϊτά Μπαλντέ από τη Μονακό, με τον πρόεδρο της ομάδας από τη Σαρδηνία, Τομάσο Τζιουλίνι να το επιβεβαιώνει μέσω twitter.
Σε μια σημαντική μεταγραφή, τονώνοντας την επιθετική της γραμμή, προχωράει η Κάλιαρι! Η ομάδα από τη Σαρδηνία κάνει δικό της τον Κεϊτά Μπαλντέ, αποκτώντας τον από τη Μονακό. Μεταγραφή που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Κάλιαρι, Τομάσο Τζιουλίνι, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.
Ο 26χρονος εξτρέμ γνωρίζει πολύ καλά το ιταλικό πρωτάθλημα έχοντας αγωνιστεί σε Σαμπντόρια, Ίντερ και Λάτσιο, ενώ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Η Μονακό τον είχε κάνει δικό της το 2017 με 30 εκατ. ευρώ από τη Λάτσιο.
Παράλληλα, ο Μπαλντέ είναι διεθνής με την Σενεγάλη 34 φορές, έχοντας και 5 γκολ.
sport-fm.gr
Η ΑΕΛ υποδέχεται (19:00) τον Ακρίτα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS