Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα οι φίλοι της Άρσεναλ, οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν με το βαρύ 5-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» ήταν σαφώς ανώτεροι και με σβηστές μηχανές επιβλήθηκαν άνετα των φιλοξενούμενων που αγωνίστηκαν για σχεδόν μία ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Τζάκα. Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό με την κεφαλιά του Γκιουντογκάν, μετά από την ολιγωρία της άμυνας των κανονιέρηδων και την κακή αντίδραση του Λένο. Μόλις 5 λεπτά αργότερα, η άμυνα της Άρσεναλ λειτούργησε ξανά λάθος και ο Φεράν Τόρες από κοντά έκανε το 2-0, σε μία φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για φάουλ πάνω στον Τσέιμπερς.
Σε μία αψυχολόγητη ενέργεια στο 35ο λεπτό, ο Τζάκα θα κάνει ένα σκληρό τάκλιν πάνω στον Κανσέλο, με τον Ελβετό να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα και να παίρνει την άγουσα προς τα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.
Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους φιλοξενούμενους όταν στο 43ο λεπτό, ο Γκρίλις έκανε την επέλαση από τα αριστερά γύρισε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, εκεί που ο Ζεσούς έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Με την Άρσεναλ πίσω από το κέντρο και την Σίτι να κυκλοφορεί την μπάλα έξω από την αντίπαλη περιοχή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Οι «πολίτες» δεν άργησαν να βρουν το 4ο γκολ, αφού στο 53ο λεπτό, ο Ρόντρι με ένα πολύ όμορφο σουτ θα κερδίσει τον Λένο και θα γράψει το 4-0 και τους οπαδούς της Άρσεναλ να χειροκροτούν ειρωνικά την ομάδα τους.
Η Σίτι συνέχισε να πιέζει και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με το σουτ του Λαπόρτ στο 75΄και το τετ-α-τετ του Στέρλινγκ τρία λεπτά αργότερα που απέκρουσε ο Λένο. Η τραγική εικόνα της Άρσεναλ αποτυπώθηκε και στα στατιστικά καθώς στο δεύτερο ημίχρονο η κατοχή ήταν 91%-9% υπέρ της Σίτι, ποσοστό που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για τους φιλοξενούμενους. Στο 84΄ο Φεράν Τόρες με όμορφη κεφαλιά θα κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα και θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 5-0 που αποτέλεσε και το τελικό σκορ.
Πηγή: www.england365.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
01/05 @ 14:32

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Χρίστος Γουΐλερ δημοσίευσε φωτογραφία από τον Αρχάγγελο τη νικήτρια ομάδα της προπόνησης.

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...-ThemaSports
30/04 @ 16:51

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

Δεν είναι για γέλια μερικά πράγματα...

Το σχόλιο του Ηλία Χαραλάμπους για τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ στην Κύπρο σε πρωτάθλημα και κύπελλο-ThemaSports
30/04 @ 11:29

Το σχόλιο του Ηλία Χαραλάμπους για τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ στην Κύπρο σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Ο Κύπριος προπονητής της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος μίλησε στον Super Sport FM για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρουμανίας από την ομάδα του, κλήθηκε να σχολιάσει τον τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, αλλά και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Ομόνοιας και Πάφου

Ο υποβιβασμός και ο Χάαλαντ-ThemaSports
03/05 @ 11:48

Ο υποβιβασμός και ο Χάαλαντ

3 Μαΐου μια ημερομηνία σημείο αναφορά στην ιστορία της Σίτι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ