Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην Κύπρο, χρόνια τώρα, έχουμε την τάση να υποτιμούμε τους αντιπάλους των Κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη (όταν δεν είναι μεγαθήρια ή δυνατά ονόματα).

Ως εκ τούτου, δεν μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση οι οπαδοί της ΑΕΛ, όταν η ομάδα τους κληρώθηκε στον Γ΄ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ με αντίπαλο την Καραμπάχ και μία μεγάλη μερίδα ΑΕΛιστών γκρίνιαζε μετά τον αποκλεισμό για την τακτική του Κέρκεζ στη ρεβάνς, τονίζοντας πως έπαιξε πολύ αμυντικά, φοβισμένα, δεν ρίσκαρε στην επίθεση και μπλα μπλα. Μόνο που ο Κέρκεζ και ο κάθε Κέρκεζ ως προπονητής, ξέρει πολύ περισσότερα πράγματα για την κάθε Καραμπάχ, απ΄ όσα ξέρουν οι "προπονητές της κερκίδας και του Facebook". Και το πόσο υψηλό εμπόδιο ήταν για την ΑΕΛ η Καραμπάχ, αποδείχθηκε και το βράδυ της Πέμπτης 26 Αυγούστου, όταν ο Αζέροι έκαναν... πάρτι στην Σκωτία, κερδίζοντας με άνεση με σκορ 1-3 την παραδοσιακά τρίτη ποδοσφαιρική δύναμη της χώρας, την Αμπερντίν και προκρίθηκαν με δύο νίκες. Οπόταν, νομίζουμε πως δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο για το αν ήταν σωστός ή λανθασμένος ο τρόπος προσέγγισης του Κέρκεζ στη ρεβάνς. Και στην τελική, η ΑΕΛ δεν αποκλείστηκε με κάτω τα χέρια από την Καραμπάχ, αλλά στις λεπτομέρειες, έχοντας δεχθεί την ισοφάριση στο πρώτο ματς στο 90΄+3΄ και στον επαναληπτικό δέχθηκε το γκολ που την άφησε εκτός συνέχειας, στο 87΄.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
01/05 @ 14:32

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Χρίστος Γουΐλερ δημοσίευσε φωτογραφία από τον Αρχάγγελο τη νικήτρια ομάδα της προπόνησης.

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...-ThemaSports
30/04 @ 16:51

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

Δεν είναι για γέλια μερικά πράγματα...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ