Ακολουθήστε μας στο Google news
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του α΄ γύρου του κυπέλλου Κύπρου ο εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ, Χάρης Λοΐζίδης, παρουσιάστηκε κάπως... αδιάβαστος.
Συγκεκριμένα, όταν έβγαλε από την κληρωτίδα την ΑΛΣ Ομόνοια 29Μ, διερωτήθηκε ποια ομάδα είναι, γυρίζοντας προς τον Ανθούλη Μυλωνά και να τον ρωτάει «Εν η Ομόνοια η ορίτζιναλ τούτη; Όϊ;».
Να θυμίσουμε, απλά, στον Χάρη Λοΐζίδη ότι η πρωταθλήτρια Ομόνοια, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΚΟΠ δεν συμμετέχει στην α΄ φάση του θεσμού.
Και, επίσης, εδώ και καιρό, είχε γίνει αρκετός... ντόρος, για την ονομασία της Ομόνοιας 29Μ.
Δείτε τι έγινε στην κλήρωση:
Τα ΖΕΥΓΑΡΙΑ του κυπέλλου για τον Α΄ γύρο – Οι έξι ομάδες που πέρασαν χωρίς αγώνα
Ο Άρης κοντράρεται απόψε (21:00) με την Ακαδημία Πούσκας στην «Pancho Arena», στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τον Β' προκριματικό του Conference League και το ThemaSports.com σας θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 22:25
Ο Χένινγκ Μπεργκ αναφέρθηκε στην κίνηση των φίλων της Τορμπέντο.
31/07 @ 22:02
Υπέγραψε και εντάσσεται στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Φρανζ Μπρόρσον.
31/07 @ 21:51
Πανηγύρισαν την πρόκριση στον γ' γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον θέλουν ακόμα μία πρόκριση για να κλειδώσουν θέση σε league phase οι ΑΕΚτζήδες.
31/07 @ 20:40
Στο 51' του ματς με την Τσέλιε ο Ροντέν στραβοπάτησε και έγινε αναγκαστική αλλαγή.
31/07 @ 19:50
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άντρος Καραπατάκης μαζί με τον πρόεδρο της ΚΟΠ Χάρη Λοϊζίδη στην Λάρνακα παρακολουθούν μαζί το ματς κόντρα στην Τσέλιε.
31/07 @ 19:17
Με το καφεδάκι στο δεξί χέρι ο Άντρος Καραπατάκης στο "ΑΕΚ Αρένα".
BEST OF THEMASPORTS