Ακολουθήστε μας στο Google news
Παραμένουν σε «αναμμένα κάρβουνα» όλοι στον ΑΠΟΕΛ για το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα, καθώς ούτε την Πέμπτη θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.
Ο Πρόδρομος Πετρίδης είχε δεύτερη συνάντηση, σήμερα, (26/08) με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη και συζήτησαν ξανά εφ' όλης της ύλης για το τι πήγε λάθος στην πρεμιέρα των γαλαζοκιτρίνων.
Παράλληλα, επιστρέφουν στον «Αρχάγγελο» οι παίκτες της ομάδας και η προπόνηση θα γίνει υπό τις οδηγίες του Σάββα Πουρσαϊτίδη.
Αυτό, φανερώνει πως ακόμα δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση, με τη διοίκηση να εξετάζει όλα τα γεγονότα, για το τι θα πράξει.
Επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να υπάρξει αύριο, Παρασκευή (27/08), η οποία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με το μέλλον του «Πούρσα» αλλά και το πως πορεύεται ο ΑΠΟΕΛ.
Με νίκες του Απόλλωνα και της Πάφου συνεχίστηκε την Κυριακή η 4η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
BEST OF THEMASPORTS