Ακολουθήστε μας στο Google news
Την δύσκολη κατάσταση που βιώνει καθώς είναι σε αναζήτηση ομάδας περιέγραψε σε δηλώσεις που έκανε ο Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος ανέφερε σε αυτές πως κανείς δεν τον θέλει.
Σε αναζήτηση ομάδας, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του βρίσκεται ο Τζακ Γουίλσιρ.
Ο 29χρονος άσος, ο οποίος μετρά στο ενεργητικό του 14 γκολ και 30 ασίστ σε 198 αγώνες ως παίκτης της Άρσεναλ και 182 συμμετοχές στην Premier League και 22 στο Champions League είναι πλέον ελεύθερος.
Ο ίδιος μετά από μία σεζόν στην Championship με την Μπόρνμουθ, σε δηλώσεις που έκανε μίλησε για την πτωτική πορεία, που έχει η καριέρα του κάτι το οποίο είναι δύσκολο για τον ίδιο να το αποδεχτεί.
Σε δηλώσεις που έκανε στο «The Athletic» ο Γουίλσιρ περιέγραψε το σημείο, στο οποίο έχει φτάσει η επαγγελματική του ζωή. «Σήμερα έτρεχα σε μια πίστα στίβου και αδυνατούσα να φανταστώ ότι θα ήμουν εδώ, σ' αυτό το σημείο της καριέρας μου» ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχική του τοποθέτηση.
Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος πρόσθεσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Τα παιδιά μου είναι σε ηλικία που καταλαβαίνουν. Ειδικά ο Άρτσι, ο οποίος είναι εννέα ετών. Στην πραγματικότητα συζητά μαζί μου, ρωτώντας: "Τι γίνεται με το MLS;» ή «γιατί δεν παίζεις στη La Liga;". Και είναι δύσκολο να του εξηγήσω. Θα μου πει: "Πώς δεν σε θέλει κανένας σύλλογος;» Δεν ξέρω. Αλλά πώς να του το εξηγήσω; Όταν βγαίνω έξω, οι άνθρωποι με αναγνωρίζουν. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να προσπαθήσω να εξηγήσω όταν ρωτούν γιατί δεν υπογράφω σ' έναν σύλλογο στην Αγγλία. "Λοιπόν, κανείς δεν με θέλει", τους απαντάω και δεν μπορούν πραγματικά να το κατανοήσουν».
sdna.gr
Ο Κώστας Πηλέας έκανε πολύ καλό παιχνίδι στη νίκη της Πάφου με 1-0 επί της Ντιναμό Κιέβου στην Πολωνία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
BEST OF THEMASPORTS