Ακολουθήστε μας στο Google news
Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:
«Η ΟΜΟΝΟΙΑ συμμετέχει στα ευρωπαϊκά κύπελλα ποδοσφαίρου από την περίοδο 1965-66 και είναι η κυπριακή ομάδα με το ρεκόρ συνεχόμενων συμμετοχών (17).
Από τη σεζόν 1975-76 έως μέχρι το 1991-92 η ομάδα μας αγωνιζόταν ανελλιπώς κάθε χρόνο στην Ευρώπη!
Από το 1965 μέχρι και σήμερα το «τριφύλλι» έχει αγωνιστεί σε 144 ευρωπαϊκά παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.
Από το Κύπελλο Κυπελλούχων και Κύπελλο Πρωταθλητριών, στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, στο Champions League και στο Europa League, ενώ μετρά ήδη δύο παρουσίες σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Η νίκη της περασμένης εβδομάδας επί της Άντβερπ με 4-2 ήταν 52η στην Ευρώπη. Επίσης, οι «πράσινοι» εξήλθαν 26 φορές ισόπαλοι και δέχθηκαν 67 ήττες.
Επιτυχίες όπως το 4-0 επί του Άγιαξ, το 4-2 επί της Σλάβιας Σόφιας, το 3-1 επί της Ραπίντ Βιέννης, το 2-1 επί της Σάλτσμπουργκ, το 3-0 απέναντι στην Ντε Χάαγκ, το 0-1 κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών, το 1-0 απέναντι στη Γιαγκελόνια, το 0-2 εκτός έδρας με τη Λέγκια, η επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα, το 2-1 σε βάρος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League και το 4-2 επί της Άντβερμπ μένουν για πάντα στην ιστορία και χαραγμένες στη μνήμη μας».
Συνεχίζει ακάθεκτη η Κύπρος την... αναρρίχηση της στη βαθμολογία της UEFA το φετινό καλοκαίρι!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
BEST OF THEMASPORTS