Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Νίκος Παναγιώτου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ, σχολιάζοντας τον αγώνα της Ανόρθωσης ενάντια στη Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ, ενώ αναφέρθηκε και στον Νικόλα Παναγιώτου της Ομόνοιας, τονίζοντας πως ένιωσε περηφάνια για τη συμμετοχή του, δίνοντας παράλληλα, «μπράβο» στον Μπεργκ που χρησιμοποιεί νεαρούς.
Οι δηλώσεις του:
Αρχικά: «Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση. Μία εμφάνιση, η οποία πήρε το ζητούμενο που ήθελε και το όποιο γέρνει την πλάστιγγα προς το μέρος της Ανόρθωσης για την πρόκριση. Περιμέναμε την Μπερ Σεβα ότι θα ήταν πιο επιθετική στο χθεσινό παιχνίδι. Όμως, περιόρισε τα επιθετικά της ατού ο Τιμούρ με την τακτική που χρησιμοποίησε και δεν είναι τυχαίο που έγιναν αλλαγή οι πέντε μεσοεπιθετικοί τους».
Για τον Λόρια: «Νομίζω δέσποσε στην άμυνα η παρουσία του Αραγιούρι. Είναι ηγέτης και νομίζω ότι μπορεί να έχει αυτό τον ρόλο. Σίγουρα, κοντά στον Αραγιούρι, ο Λόρια ήταν αλάνθαστος στο χθεσινό παιχνίδι και φαίνεται να ξεπερνά αυτή την κατάσταση που είχε με τον κορωνοϊό. Τα υπόλοιπα παιδία έδωσαν ότι μπορούσαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα που θα γεμίσει το «Αντώνης Παπαδόπολος» στον επαναληπτικό».
Για τον επαναληπτικό: «Χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή, διότι η Μπερ Σεβα έχει γρήγορους επιθετικούς και μπορούν να σου κάνουν την ζημιά. Θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη η ομάδα και εκεί θα πρέπει να μπει ο κόσμος στο παιχνίδι για να βάλει την πίεση».
Αν η Ανόρθωση θα είναι καλύτερη από τον επαναληπτικό με τη Ραπίντ: «Θα είναι σίγουρα πιο έτοιμη και είναι το πλεονέκτημα που έχουν οι αντίπαλοι μας, σε σχέση με τις ομάδες μας, ότι είναι πιο έτοιμες».
Για τον Νικόλα Παναγιώτου: «Για τον Νικόλα ένιωσα περηφάνια, για την εξέλιξη του. Μπράβο στον κ. Μπεργκ που δίνει ευκαιρίες στους μικρούς. Του εύχομαι να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται».
Για τον Πόποβιτς: «Τον παρακολούθησα στο παιχνίδι με την Ραμπίντ. Ένα δεκάρι που έχει πολύ καλές εμπνεύσεις. Μπορεί να υποδεχτεί την μπάλα και να επιτεθεί. Νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ φέτος την Ανόρθωση, διότι χρειαζόταν ένα τέτοιο παίκτη από την μέρα που έφυγε ο Ράγιος. Νομίζω ότι μαζί με τον Χριστοδουλόπουλο θα βοηθήσουν την ομάδα πάρα πολύ».
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan περιόδου 2025 – 2026, καθορίστηκε ως ακολούθως:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
BEST OF THEMASPORTS