Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εικόνα κι η έκβαση της χθεσινής ευρωπαικής αναμέτρησης της Ομόνοιας με την Βελγική Άντβερπ, καταρρίπτει έναν «μύθο». Ότι ο Μπεργκ είναι αμυντικογενής προπονητής. Θυμάστε άλλωστε πόσα είχαν λεχθεί και γραφτεί, μετα από μερικά παιχνίδια (σε Ευρώπη και Κύπρο) των πρασίνων της περασμένης σεζόν.  Από Ομονοιάτες κι όχι μόνο, εκφράστηκαν τέτοιου είδους απόψεις… Έχει μείνει στην ιστορία κι η κουβέντα που λέχθηκε από πολλούς, μετά από ένα ματς της Ομόνοιας με την ΑΕΛ στη Λεμεσό, ότι Νορβηγός τεχνικός «έβαλε λεωφορείο μπροστά από την εστία του Φαμπιάνο». Συμφωνούμε ότι η Ομόνοια κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα, έχοντας ως σημαντικότερα «όπλα» τον κέρβερο Φαμπιάνο και την… σφιχτή αμυντική της γραμμή. Όμως υπήρξαν και ματς του μαραθωνίου που έβγαλε επιθετικές αρετές η ομάδα της Λευκωσίας, ειδικά σε κάποια ντέρμπι που θα «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες. Χτες απέναντι στην Άντβερπ, όταν… στράβωσε το ματς περί μέσα του ημιχρόνου, λίγοι μπορούσαν να προβλέψουν ότι θα πετύχαινε αυτή την… σούπερ ανατροπή η αρμάδα του Μπεργκ. Αυτό που θέλουμε να πούμε λοιπόν, είναι ότι πρόκειται περί «μύθου» ότι ο Νορβηγός, είναι αμυντικογενής προπονητής. Απλώς ο άνθρωπος επιλέγει την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του σε κάθε ματς, αναλόγως του αντιπάλου και των συνθηκών που προκύπτουν στη διάρκεια ενός αγώνα. Τόσο άψογο στρατηγό, ο «ιδιοκτήτης» της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν περίμενε ότι θα έβρισκε… Έχουμε γράψει κατά το πρόσφατο παρελθόν, για τις… κυπριακές επενδύσεις που θα «αυγατίσουν» και θα γεμίσουν τα πράσινα ταμεία. Ο πιτσιρικάς Λοίζου, που έκανε σμπαράλια την άμυνα της Άντβερπ, αποτελεί από χθες ένα από τα «καυτά» ονόματα για τις μεγάλες ομάδες του Βελγίου. Είναι χιλιοειπωμένο, αλλά θα το επαναλάβουμε. Αν αφεντικό στο «Ηλίας Πούλλος» δεν ήταν ο «τρελός Νορβηγός», μερικά από τα παιδιά που… ξεπήδησαν από τα εκκολαπτήρια της Ομόνοιας τα τελευταία δυο χρόνια, θα έπαιζαν σήμερα δανεικοί σε άλλες μικρομεσαίες ομάδες. Επειδή ο άνθρωπος έδειξε να γνωρίζει την... φόρμουλα να αναπτύξει και να διαχειριστεί σωστά τα νεαρά παιδιά. *Την κουβέντα με το λεωφορείο μας την θύμισε χθες, ένα μήνυμα που έστειλε ακροατής της εκπομπής «Μεγάλη Κερκίδα» στο Κανάλι 6. Συζητούσαμε κάτι για οδηγούς λεωφορείου κι έγραψε στο μήνυμα του «οδηγός λεωφορείου είναι κι ο Μπεργκ!».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
01/05 @ 14:32

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Χρίστος Γουΐλερ δημοσίευσε φωτογραφία από τον Αρχάγγελο τη νικήτρια ομάδα της προπόνησης.

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...-ThemaSports
30/04 @ 16:51

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

Δεν είναι για γέλια μερικά πράγματα...

Το σχόλιο του Ηλία Χαραλάμπους για τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ στην Κύπρο σε πρωτάθλημα και κύπελλο-ThemaSports
30/04 @ 11:29

Το σχόλιο του Ηλία Χαραλάμπους για τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ στην Κύπρο σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Ο Κύπριος προπονητής της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος μίλησε στον Super Sport FM για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρουμανίας από την ομάδα του, κλήθηκε να σχολιάσει τον τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, αλλά και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Ομόνοιας και Πάφου

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ