Ακολουθήστε μας στο Google news

Αγαπητοί αναγνώστες καλό μεσημέρι… Έχω λάβει πληροφορία, από λαγωνικό του οποίου η έδρα είναι το… Μάμμαρι. Δεν νομίζω να χρειάζεται να σας αναλύσω τη σχέση, της συγκεκριμένης κοινότητας της επαρχίας Λευκωσίας, με τη διαιτησία. Αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας, ένα γεγονός που συνέβη, κατά το πρόσφατο σεμινάριο διαιτησίας σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας, πριν καμιά δεκαριά μέρες. Αφορά τον παλιό διαιτητή και εκπαιδευτή Κώστα Θεοδότου, ο οποίος έλαβε εντολή να αναλύσει στους διαιτητές, για την… μερική διαφοροποίηση του κανονισμού για το χέρι, μετά από εξοστρακισμό από κάποιο σημείο του σώματος του ποδοσφαιριστή. Για να μην σας συγχύσω (όπως δυστυχώς έκανε ο μυστακοφόρος πρώην ρεφ), στην ανάλυση του, έδωσε το μήνυμα στους διαιτητές, ότι όταν η μπάλα χτυπήσει στο πόδι και μετά στο χέρι ενός παίχτη, δεν είναι πέναλτι… Κι όμως τούτο δεν ισχύει. Σε κάποιες περιπτώσεις, άμα υπάρχει τέτοια φάση, τότε είναι στην διακριτική ευχέρεια του διαιτητή να δείξει την… άσπρη βούλα. Αναγκάστηκε που λέτε ο Αρχιδιαιτητής Μίροσλαβ Μάζιτς, να κάτσει να εξηγήσει εκ νέου στους διαιτητές, μερικές ώρες αργότερα, πως ακριβώς πρέπει να λειτουργούν σε τέτοιες φάσεις. Διερωτώμαι αγαπητοί αναγνώστες πώς να εμπιστευτεί το «Παλάτι» σε παλιούς ντόπιους διαιτητές να κυβερνήσουν το σινάφι τους, όταν δεν καταφέρνουν να εξηγήσουν σωστά τους κανονισμούς και τις τροποποιήσεις που γίνονται κάθε τρεις και λίγο... Γι’ αυτό καλύτερα είναι να πληρώνει ξένους η Ομοσπονδία, για να μπορούν να κουμαντάρουν την κατάσταση. Eπειδή οι δικοί μας, δεν μπορούν να κάμουν ούτε τα βασικά...
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ