Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Χενκ Χάουαρντ, πρώην προπονητής της Ομόνοιας αλλά και της Αντβέρπ, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ, και ανάμεσα σε άλλα, τόνισε πως, μίλησε με τον πρόεδρο της Κλαμπ Μπριζ για τον Λοΐζου.
Πρόσθεσε επίσης, πως βρίσκεται στην Κύπρο για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι ανάμεσα στους πράσινους και τους Βέλγους, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Ήρθα στην Κύπρο για να δω το παιχνίδι της Ομονοίας με την Αντβέρπ. Ήμουν προπονητής και στις δύο ομάδες και είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για μένα. Ήμουν στη Ομόνοια και πήρα πρωτάθλημα και κύπελο και τα πάντα που έζησα, κυρίως στο πρωτάθλημα, ήταν απίστευτα».
Για τότε που ήταν στην Μπριζ και ήρθε να παρακολουθήσει τους Μπαγκούρα και Τρισκόφσκι: «Τους παρακολούθησα και τους είχα προτείνει στον πρόεδρο της ομάδας».
Η άποψη του για την Αντβέρπ: «Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει δυο τραυματίες, οι Φίσερ και Φρέι, όμως η Ομόνοια με ένα καλό παιχνίδι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο ΓΣΠ, γιατί είναι πολύ καλή στην έδρα της. Για τον Ναιγκολάν δεν ξέρω αν θα παίξει».
Για την Ομόνοια: «Δεν παρακολουθώ την Ομόνοια λόγω απόστασης, αλλά ξέρω ότι όλα είναι πολύ επαγγελματικά και οργανωμένα, παίρνουν τα λεφτά τους στην ώρα τους και δεν έχουν να περιμένουν τίποτα και αυτό είναι πάρα πολύ καλό».
Για την Ομόνοια της εποχής του: «Ήμασταν μια οικογένεια τότε».
Για το 3-1 με την Ανόρθωση, όταν ο ίδιος έδειξε τον αριθμό 12 στους οπαδούς της Ομόνοιας: «Ο κόσμος ήταν λίγο φοβισμένος και έπρεπε να μιλήσει κάποιος στον κόσμο, κάτι που έκανα εγώ με αυτόν τον τρόπο. Αυτή η φανέλα έπρεπε να δοθεί στο κόσμο».
Για τον Λοΐζου: «Τον είδα μίλησα με τον πρόεδρο της Μπριζ και του είπα ότι είναι ένας κάλος παίκτης και αν θέλετε να τον πάρετε».
Για την Ομόνοια των τελευταίων χρόνων: «Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα η Ομόνοια και αν παίξει στο Βέλγιο θα είναι μέσα στην πρώτη εξάδα».
Η καλύτερη του στιγμή στην Ομόνοια: «Είχα πάρα πολλές καλές στιγμές, θυμάμαι όμως μια συζήτηση με τον Ράουφμαν που μου είπε ότι εκείνη τη χρονιά θα βάλει 30 γκολ και στο τέλος έβαλε 32. Ήταν ένα σούπερ επιθετικός».
Το πανόραμα των αγώνων του β' γκρουπ...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/05 @ 18:51
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
30/04 @ 17:42
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.
30/04 @ 13:40
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας Red Rebels, εξέδωσαν ανακοίνωση, με αφορμή τα διοικητικά της ομάδας:
28/04 @ 21:22
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Αραδίππου Ούγκο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Εθνικό.
25/04 @ 14:51
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 5ης και 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 26, 27 και 28 Απριλίου.
BEST OF THEMASPORTS