Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά το τέλος την ήττα από την Ραπίντ στη Βιέννη, ο Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε στην κάμερα της Cablenet.
Αναλυτικά:
«Όλα τα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε τόσο καιρό βγήκαν. Είμαι απογοητευμένος γιατί περίμεναν πολύ περισσότερα απ’ τους παίκτες αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μας έδωσαν την δυνατότητα να είμαστε πολύ πιο έτοιμη σε αυτό το παιχνίδι».
Για το τι πήγε λάθος: «Της δώσαμε χώρο να παίξουν. Όταν τους αφήνεις να πάρουν την μπάλα, να γυρίσουν, να σουτάρουν, δεν μπορείς. Όλες τα προβλήματα βγήκαν».
Για το τι πρέπει να αλλάξει η Ανόρθωση: «Πρέπει να βάλουμε γκολ για να κερδίσουμε. Δεν μπορείς να αλλάξεις και πολλά σε μια εβδομάδα. Είχαν εφτά παιχνίδια στα πόδια τους. Δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό»

Σε ένα ματς όπου βρεθήκαμε να χάνουμε 0-2 στο 18', η Εθνική μας έβγαλε αντίδραση, μείωσε σε 1-2 με Λοΐζου στο 29' και ο Χάμπος Χαραλάμπους στο 76' έγραψε το τελικό 2-2 χαρίζοντας έναν παλικαρίσιο βαθμό στην Κύπρο μας!
Τα γκολ για τους Ρουμάνους πέτυχε ο Ντραγκούς στο 2' και στο 18'.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS