Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε την πρώτη φανέλα του που είναι φιλική προς το περιβάλλον, κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά και πλαστικά μπουκάλια.
Από το βράδυ της Κυριακής (01/8), η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ιρλανδία, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Μποέμιανς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, την Τρίτη (03/8) στο Δουβλίνο.
Με ανάρτησή της στα social media, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ παρουσίασε την πρώτη της οικολογική φανέλα, η οποία κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά και πλαστικά μπουκάλια.
Αυτή η πρωτότυπη και φιλική προς το περιβάλλον εμφάνιση του «Δικέφαλου του Βορρά» λογίζεται ως η τέταρτη φανέλα για τη φετινή σεζόν.
sport-fm.gr
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα τον εξαδάλτυκο Οτσόα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS