Κάλεσμα από την Θύρα 9 για το φιλικό παιχνίδι της ΑΛΣ Ομόνοιας 29ης με την ΜΕΑΠ την ερχόμενη Τετάρτη (4/8).Αναλυτικά:
Καθώς η ομάδα μας μπαίνει στο τελικό στάδιο προετοιμασία για να είναι όλα οπως πρέπει την πρώτη αγωνιστική. Ταυτόχρονα και εμείς με την σειρά μας ανεβάζουμε στροφές για να δώσουμε ξανά ζωή στα γήπεδα.
Για αυτό, ανεβάζουμε τα ντεσιμπέλ, αφήνουμε διακοπές και δουλειές στην άκρη και την Τετάρτη στις 18:00 δίνουμε δυναμικό και μαζικό παρων στο πρώτο ανοιχτό φιλικό της ομάδας μας με αντίπαλο την μεαπ στο γήπεδο της.
ΟΜΟΝΟΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ
ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΟΥ
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.