Ακολουθήστε μας στο Google news
Μία σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός!
Συγκεκριμένα, οι "μαυροπράσινοι" απέκτησαν τον 32χρονο Ισπανό αμυντικό, Ενέκο Μπόβεδα, ο οποίος αγωνίστηκε σε Μπιλμπάο, Εϊμπάρ και Λα Κορούνα.
Αναλυτικά:
«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 32χρονο Ισπανό αμυντικό Eneko Boveda Altube, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο.
Ο Eneko έχει μια πλούσια καριέρα στα γήπεδα της Ισπανίας με τα χρώματα των Athletic Bilbao, Eibar και Deportivo La Coruna.
Συγκεκριμένα ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα στην Basconia το 2006 και μέχρι το 2008 κατέγραψε 44 συμμετοχές.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε 59 αγώνες με την δεύτερη ομάδα της Athletic Bilbao μέχρι το 2011, ενώ μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα αγωνίστηκε και σε 3 αγώνες κυπέλλου με την πρώτη ομάδα.
Ακολούθως αγωνίστηκε στην Eibar για 4 χρόνια με την οποία κατέγραψε 129 συμμετοχές, σημειώνοντας 5 γκολ και 8 assists.
Το 2015 επέστρεψε στην Athletic Bilbao καταγράφοντας 68 συμμετοχές (2 assists) σε πρωτάθλημα, κύπελλο και ομίλους του Europa League.
Από το 2018 μέχρι και την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα της Deportivo La Coruna καταγράφοντας 83 συμμετοχές με 2 γκολ και 5 assists.
Καλωσορίζουμε τον Eneko Boveda Altube στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!».
Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού Hördur Magnússon, ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS