Ακολουθήστε μας στο Google news
Οδυνηρό αποκλεισμό γνώρισε ο Απόλλωνας από τη Ζίλινα Σλοβακίας στον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, με αποτέλεσμα η Κύπρος η οποία βρίσκεται στη 16η θέση στη βαθμολογία της UEFA, να μείνει με τρεις ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Αντίθετα, η ΑΕΛ όχι μόνο προκρίθηκε στον επόμενο γύρο, αλλά το έκανε με δύο νίκες επί της Βλάζνια Αλβανίας, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στη χώρα μας και δικαιούται να ονειρεύεται ακόμα και τους ομίλους της διοργάνωσης, αφού πλέον απέμειναν δύο βήματα για την υπέρβαση, αλλά οι επόμενοι αντίπαλοι της, θα είναι σαφώς (πολύ) πιο δυνατοί από τη Βλάζνια.
Από Ελλαδικής πλευράς, ΑΕΚ και Άρης γνώρισαν επίσης οδυνηρούς αποκλεισμούς στον Β΄ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ από Βελέζ και Αστάνα αντίστοιχα και πλέον η Ελλάδα που βρίσκεται στη 19η θέση στη βαθμολογία της UEFA, έχει μείνει μόνο με δύο εκπροσώπους στην Ευρώπη, τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ και βρίσκεται σε... δεινή θέση.
Δείτε τον σχετικό πίνακα:

Η ΑΕΛ δημοσίευσε φωτογραφίες του Ζόκε ο οποίος έφτασε Κύπρο και φωτογραφήθηκε με την φανέλα της ομάδας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο Απόλλωνας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η ΕΝΠ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η Πάφος στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
BEST OF THEMASPORTS