Ακολουθήστε μας στο Google news
Σπουδαίος και στο ζεϊμπέκικο αποδείχθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος μαζί με την οικογένειά του και εκείνη του Γιάννη Μπουρούση έστησαν ένα μοναδικό γλέντι στην Πάτμο.
Στην Πάτμο βρίσκονται ο Βασίλης Σπανούλης μαζί με την οικογένειά του και συναντήθηκαν στο νησί των νότιων Σποράδων με τον Γιάννη Μπουρούση.
Η σύζυγος του μέχρι πρότινος αρχηγού του Ολυμπιακού ανέβασε αρκετές «ιστορίες» στο Instagram, με τον «Kill Bill» να αποδεικνύεται πολύ καλός και στο ζεμπέκικο, πέρα από το μπάσκετ που άφησε πριν από λίγο καιρό.
Την παράσταση έκλεψε, επίσης, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος άνοιξε σαμπάνιες για τον καλό του φίλο!
Δείτε το βίντεο
sport-fm.gr
Ο Χένινγκ Μπέργκ επέστρεψε στην Ομόνοια ζητώντας μάλιστα και την έλευση του Σίμου Ταραπουλούζη με την διοίκηση των πρασίνων να προχωρά στην απόκτηση του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/05 @ 15:14
Απίστευτη ταλαιπωρία για περίπου 200 άτομα που είχαν ταξιδέψει στο Αμπου Ντάμπι.
26/05 @ 23:00
Ο άλλοτε σταρ του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Ρίβερς, έστειλε το δικό του ενωτικό μήνυμα προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, μετά το Final Four του Άμπου Ντάμπι.
26/05 @ 16:48
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Τι Τζέι Σορτς και το sport-fm.gr αναλύει τα όσα θα προσφέρει ο βραχύσωμος γκαρντ στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
26/05 @ 08:51
Η Φενέρμπαχτσε έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης και το προπονητικό αποτύπωμα του Γιασικεβίτσιους ήταν ορατό και από το… διάστημα. Θα έρθει, όμως, σίγουρα και η ώρα του Σπανούλη.
26/05 @ 08:05
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Τι-Τζέι Σορτς, με τους «πράσινους» να αποσπούν τη θετική απάντηση του βραχύσωμου Αμερικανού γκαρντ και μάλιστα χωρίς ΝΒΑ out στο συμβόλαιο του!
25/05 @ 16:37
Μικρή ένταση σημειώθηκε μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού πριν τον μεταξύ τους μικρό τελικό στο Άμπου Ντάμπι.
BEST OF THEMASPORTS