Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ENEOS, χρυσός χορηγός των Ολυμπιακών αγώνων Τόκιο 2020, κρατά με την ενέργεια της τη φλόγα αναμμένη. Η Ιαπωνική εταιρεία έχει αναλάβει όλες τις υπηρεσίες εφοδιασμού πετρελαίου, φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας για οχήματα και εγκαταστάσεις για τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Ο Διευθυντής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της JX Nippon Oil & Energy, Yasushi Kimura, δήλωσε: «Θεωρούμε μεγάλη τιμή να υποστηρίζουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες ως Χρυσός Χορηγός του Τόκιο 2020. Η JX Nippon Oil & Energy προμηθεύει καύσιμα για οχήματα που σχετίζονται με αθλήματα και συναφείς εγκαταστάσεις με πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα. Αξιοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυο πρατηρίων μας - το μεγαλύτερο της Ιαπωνίας – η JX Nippon Oil & Η Ενέργεια συμβάλλει στη δημιουργία όμορφου κλίματος, ενθουσιασμού και δυναμικής για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.»
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η JX Nippon Oil & Energy προμήθευσε το αέριο για την Ολυμπιακή φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 1964 και την κηροζίνη για την Ολυμπιακή δάδα.
Η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά, επίσημος αντιπρόσωπος των διεθνούς φήμης λιπαντικών της ΕΝΕΟS στην Κύπρο, στέλνει τις ευχές της για καλή επιτυχία στην Κυπριακή αποστολή και σε όλους τους αθλητές που αγωνίζονται καθημερινά στα γήπεδα του Τόκιο παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.
Η JX Nippon Oil & Energy «ENEOS» είναι μια ολοκληρωμένη εταιρεία ενέργειας σε πολλούς τομείς. Ενώ η διύλιση και οι πωλήσεις προϊόντων πετρελαίου (βενζίνη, κηροζίνη, λιπαντικά κ.λπ.) αποτελούν την κύρια δραστηριότητά της, η εταιρεία εισάγει και πουλάει φυσικό αέριο και κάρβουνο ενώ προμηθεύει ηλεκτρική ενέργεια και υδρογόνο για τα οχήματα κυψελών καυσίμου που κυκλοφόρησαν στην αγορά τον Δεκέμβριο του 2014. Τα πρατήρια καυσίμων που φέρουν το εμπορικό σήμα της εταιρείας «ENEOS» βρίσκονται σε περίπου 11.000 τοποθεσίες στην Ιαπωνία, καθιστώντας το ως το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων ενέργειας στην Ιαπωνία. Η εταιρεία διαθέτει το υψηλότερο μερίδιο αγοράς στην χώρα με περίπου 40% των εθνικών πωλήσεων καυσίμων. Η μάρκα JX Nippon Oil & Energy είναι μέρος της ENEOS Corporation που παίρνει το όνομα της από της λέξης «ενέργεια» και το ελληνικό «νέος».

Η Ομόνοια υποδέχεται τον Ακρίτα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS