Ακολουθήστε μας στο Google news
Έτοιμος για μια ακόμα «ηχηρή» μεταγραφή φαίνεται πως είναι ο ΑΠΟΕΛ, καθώς οι γαλαζοκίτρινοι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Άντον Μάγκλιτσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αν ο Κροάτης επιλέξει να επιστρέψει στην Κύπρο, αυτό θα το πράξει για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ και όχι του Απόλλωνα.
Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες οι φήμες ήδη άρχισαν να... «φουντώνουν» ότι ο 29χρονος φορ έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη.
Ο «Μάγκλα», έμεινε ελεύθερος από την Τούρκικη Καϊσερισπόρ, ομάδα που πήγε τον Ιανουάριου και πραγματοποίησε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας ένα γκολ και δίνοντας μια ασίστ.
Έκτοτε, ο Κροάτης, αποτελεί «μήλον της έριδος», με τον ΑΠΟΕΛ να είναι έτοιμο να ρίξει ακόμα μια μεταγραφική «βόμβα».
Θυμίζεται, πως ο 29χρονος από το 2016 μέχρι το 2019, αγωνίστηκε στον Απόλλωνα.
Η Πάφος υποδέχεται (19:00) την ΕΝΠ σε εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS