Ακολουθήστε μας στο Google news
Όντας πιστός στρατιώτης της Λίβερπουλ για περισσότερα από 10 χρόνια, ο Τζόρνταν Χέντερσον ετοιμάζεται να επεκτείνει για περισσότερα χρόνια το συμβόλαιό του.
Τις διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του Τζόρνταν Χέντερσον ετοιμάζονται να κινήσουν στην Λίβερπουλ. Μετά από μια δεκαετία πίστης και αφοσίωσης στους «ρεντς», ο αρχηγός πλέον της ομάδας ετοιμάζεται να ανταμειφθεί.
Τουλάχιστον σπουδαία μπορεί να χαρακτηριστεί η συνεισφορά του Τζόρνταν Χέντερσον στην Λίβερπουλ όλα αυτά τα χρόνια. Η αγορά του Άγγλου χαφ ήρθε μέσα στην αμφισβήτηση, καθώς ελάχιστοι αν όχι κανένας δεν περίμεναν πολλά από τον 21χρονο τότε χαφ. Και όμως, μέσα σε 10 χρόνια ο Χέντερσον κατάφερε να αλλάξει γνώμη στους πάντες. Δουλευταράς και ηγετικός, ο πρώην παίκτης της Σάντερλαντ κατάφερε όχι μόνο να παραμείνει στην ομάδα, αλλά και να γίνει αρχηγός της.
Η κατάσταση στην ομάδα του Λίβερπουλ είναι πάρα πολύ διαφορετική από αυτήν που είχε βρει το 2011, όταν ο Κέβον Νταλγκλίς τον έντυσε στα κόκκινα. Από την μετριότητα, η Λίβερπουλ πέρασε στην κορυφή. Τόσο της Ευρώπης με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και της Αγγλίας, φέρνοντας την πρώτη κούπα της Πρέμιερ Λιγκ στον σύλλογο.
Με βάση τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, οι ιθύνοντες του συλλόγου σκέφτονται την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Η παρούσα συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το 2023. Ωστόσο, όπως αναφέρει η «Mirror», αναμένεται να επεκταθεί κατά πολύ η συνεργασία των δύο πλευρών.
Στα 31 του χρόνια, ο Άγγλος διεθνής μέσος έχει ακόμα αρκετά χρόνια καριέρας. Πέρα από σημαντικό μέλος της ομάδας, είναι και ένας πιστός στρατιώτης. Η ιδέα που υπάρχει στον σύλλογο είναι η ανανέωση του μέχρι την απόσυρση του. Κάτι παρόμοιο με αυτό που θέλει να κάνει η Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μέσι.
Δεν αποκλείεται εντός των επόμενων εβδομάδων να υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών, καθώς και ο Χέντερσον είναι πολύ χαρούμενος στην Λίβερπουλ. Πρώτα όμως αναμένεται να υπάρξει κινητοποίηση για την ανανέωση δύο ακόμα αναντικατάστατων παικτών. Του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στην άμυνα, αλλά και του Άλισον Μπέκερ στη θέση του τερματοφύλακα.
Πηγή: Sportsking.gr
ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ με τον πρώην διεθνή διαιτητή και παρατηρητή, Ανδρέα Γεωργίου στην εκπομπή Total Green.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
BEST OF THEMASPORTS