Ακολουθήστε μας στο Google news

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Ομόνοιας, όπου δήλωσε ως έδρα για τις εγχώριες διοργανώσεις το Δασάκι της Άχνας, ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, μίλησε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Πολίτης (gipedo.politis.com.cy). Αρχικά αναφέρθηκε στη συμφωνία με την Ομόνοια λέγοντας «Ήρθε μια ομάδα από ανθρώπους της Ομόνοιας, επιθεώρησαν χθες το γήπεδο, τους άρεσε και σήμερα μας είπαν ότι ενδιαφέρονται να αγωνιστούν στο γήπεδό μας. Αποδεχθήκαμε, τους είπαμε ότι δεχόμαστε. Θα έχουμε αύριο (13/7) πρωί μια συνάντηση για να μπορέσoυμε να προχωρήσουμε σε κάποια πράγματα που είχαμε πει. Δεν φτάσαμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα, αύριο θα έχουμε μια συνάντηση που θα βάλουμε κάτω θέματα για να συζητήσουμε. Θέλουν να κάνουν και κάποια πράγματα, θα τα κουβεντιάσουμε αύριο». Για τις αναβαθμίσεις που θα γίνουν στο γήπεδο: «Δεν τα μιλήσαμε εις βάθος, είπαν θα εισηγηθούν κάποια πράγματα που θέλουν να κάνουν. Χρειάζεται λίγος χρόνος, δεν είναι από τη μια μέρα στην άλλη. Το βασικό είναι η αύξηση της χωρητικότητας». Για το πώς θα επιτευχθεί η αύξηση της χωρητικότητας και πότε: «Θα γίνει εξέδρα πίσω από τη βόρεια πλευρά, που δεν επηρεάζεται ούτε το αγωνιστικό ούτε τίποτα άλλο. Είναι κάτι που μπορεί να γίνει πολύ σύντομα, υπάρχουν μεταλλικές κερκίδες, χρησιμοποιούνται και στην Ευρώπη. Ναι, θα μπορεί να γίνει μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος». Για το πώς θα διαμοιραστεί το κόστος των έργων: «Δεν φτάσαμε να μιλήσουμε γι’ αυτό. Αλλά, είχαμε κληθεί στο Προεδρικό και το γήπεδό μας είναι σε αυτά που πρέπει να αναβαθμιστούν έτσι κι αλλιώς, εγκρίθηκε από τη βουλή, υπάρχει προγραμματισμένο σχέδιο για αναβάθμιση. Πλέον θα συμβάλει και η Ομόνοια όπως κι εμείς. Το κράτος θα βοηθούσε έτσι κι αλλιώς». Το σχόλιο του για το ότι το γήπεδο του Εθνικού θα φιλοξενεί την Ομόνοια: «Για εμάς είναι μεγάλη τιμή να φιλοξενήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία στο γήπεδό μας. Θεωρώ ότι θα γίνει και καλύτερη συνεργασία σε ό,τι αφορά την αναβάθμιση του ίδιου του σταδίου. Θα δείξει ο χρόνος πώς θα λειτουργήσουμε αλλά θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή κίνηση κι από τις δύο πλευρές. Το γήπεδο του Εθνικού θα λειτουργήσει και ως καυτή έδρα για τους αντιπάλους της Ομόνοιας».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ