Ακολουθήστε μας στο Google news
Τίτλοι τέλους για τον Βασίλη Σπανούλη! Την απόφαση να γράψει τον επίλογο σε μια σπουδαία καριέρα έλαβε ο «Kill-Bill» σε ηλικία 39 ετών.
Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος
Βασίλης Σπανούλης!
Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία
39 ετών πήρε ο «V-Span» και την έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Instagram, αναφέροντας: «
Το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι γεμάτο από έντονες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις. Μου έδωσε τα πάντα και του έδωσα τα πάντα».
Τα λόγια είναι περιττά για τα τρομερά επιτεύγματα του επί σειρά αρχηγού του Ολυμπιακού, του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και για χρόνια στρατιώτη της Εθνικής.
Αναλυτικά η ανάρτησή του
Πριν από λίγο ανακοίνωσα στους προέδρους ότι ήρθε η ώρα να κλείσει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου και τους ευχαρίστησα για όσα πετύχαμε μαζί.
Ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά δεν ήταν στενάχωρη.
Το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι γεμάτο από έντονες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις. Μου έδωσε τα πάντα και του έδωσα τα πάντα.
Ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε το πεπρωμένο μου και το πιο όμορφο λιμάνι μου. Φεύγω περήφανος για όσα σπουδαία κατακτήθηκαν αλλά και για όσα μετά από σκληρή μάχη χάθηκαν. Πάνω απ' όλα φεύγω γεμάτος, γιατί έζησα περισσότερα απ’ όσα ονειρεύτηκα.
Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, τους προέδρους, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους συνεργάτες και τους αντιπάλους, μα πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για την αγάπη τους. Αυτή η αγάπη ήταν που μου έδινε τη δύναμη να προσπαθώ πιο σκληρά κάθε μέρα κι αυτή η αγάπη θα είναι για πάντα οδηγός μου.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ…»
Πηγή: Sport-fm.gr
Ο Χένινγκ Μπέργκ επέστρεψε στην Ομόνοια ζητώντας μάλιστα και την έλευση του Σίμου Ταραπουλούζη με την διοίκηση των πρασίνων να προχωρά στην απόκτηση του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/05 @ 15:14
Απίστευτη ταλαιπωρία για περίπου 200 άτομα που είχαν ταξιδέψει στο Αμπου Ντάμπι.
26/05 @ 23:00
Ο άλλοτε σταρ του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Ρίβερς, έστειλε το δικό του ενωτικό μήνυμα προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, μετά το Final Four του Άμπου Ντάμπι.
26/05 @ 16:48
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Τι Τζέι Σορτς και το sport-fm.gr αναλύει τα όσα θα προσφέρει ο βραχύσωμος γκαρντ στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
26/05 @ 08:51
Η Φενέρμπαχτσε έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης και το προπονητικό αποτύπωμα του Γιασικεβίτσιους ήταν ορατό και από το… διάστημα. Θα έρθει, όμως, σίγουρα και η ώρα του Σπανούλη.
26/05 @ 08:05
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Τι-Τζέι Σορτς, με τους «πράσινους» να αποσπούν τη θετική απάντηση του βραχύσωμου Αμερικανού γκαρντ και μάλιστα χωρίς ΝΒΑ out στο συμβόλαιο του!
25/05 @ 16:37
Μικρή ένταση σημειώθηκε μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού πριν τον μεταξύ τους μικρό τελικό στο Άμπου Ντάμπι.
BEST OF THEMASPORTS