Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Δημήτρης Πρίφτης θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (2+1) με τον Παναθηναϊκό, με την πρόσληψή του να ανακοινώνεται το Σάββατο (26/6).
Εποχή Δημήτρη Πρίφτη στον Παναθηναϊκό! Ο 52χρονος προπονητής θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (2+1) με τους «πράσινους», δείγμα της απόλυτης εμπιστοσύνης που υπάρχει προς το πρόσωπό του.
Ο έμπειρος τεχνικός ενημέρωσε ήδη την Ούνιξ Καζάν για την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα της Ρωσίας, που αναζητά τον αντικαταστάτη του.
Από ‘κει και πέρα,
η ανακοίνωση της πρόσληψης του Πρίφτη από τον Παναθηναϊκό θα γίνει πιθανότατα το Σάββατο (26/6).
Μετά από την επισημοποίηση του «γάμου» των δύο πλευρών, θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για το ρόστερ της επόμενης περιόδου, αφού υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα.
Θυμίζουμε ότι ο 52χρονος προπονητής είχε εργαστεί στο «τριφύλλι» το 2014 ως βοηθός του Φραγκίσκου Αλβέρτη, με τον οποίο θα συνεργαστεί και τώρα.
sport-fm.gr
Επιβεβαιώνεται και από κοντινά πρόσωπα του Γιώργου Κούμα, ότι αποφάσισε να παραιτηθεί. Δεν αποκλείεται να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του αύριο Πέμπτη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/05 @ 15:08
Διαβάστε όσα δήλωσε στη media day του Ολυμπιακού ενόψει των τελικών της Stoiximan GBL ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
28/05 @ 14:30
Διαβάστε όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας ενόψει των τελικών της Stoiximan GBL ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
28/05 @ 13:20
Ο Μπράντον Πολ συνδυάζει το μπάσκετ με την άλλη αγάπη του, το stand up
27/05 @ 15:14
Απίστευτη ταλαιπωρία για περίπου 200 άτομα που είχαν ταξιδέψει στο Αμπου Ντάμπι.
26/05 @ 23:00
Ο άλλοτε σταρ του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Ρίβερς, έστειλε το δικό του ενωτικό μήνυμα προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, μετά το Final Four του Άμπου Ντάμπι.
26/05 @ 16:48
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Τι Τζέι Σορτς και το sport-fm.gr αναλύει τα όσα θα προσφέρει ο βραχύσωμος γκαρντ στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
BEST OF THEMASPORTS