Ακολουθήστε μας στο Google news

Η 10η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12-05-2021) με το παιχνίδι στο Δασάκι της Άχνας μεταξύ του Εθνικού και της Νέας Σαλαμίνας. Από αρκετούς χαρακτηρίστηκε αυτό το παιχνίδι ως ο... τελικός παραμονής, αν και ακόμη υπάρχουν 4 αγωνιστικές.  Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να προηγηθούν με 2-0, αλλά τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν στο β΄ημίχρονο και να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα, 2-2, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στους δύο πάγκους Κύπριοι προπονητές.  Σε αυτόν του Εθνικού ο Ηλίας Χαραλάμπους και σε αυτόν της Νέας Σαλαμίνας ο Κωνσταντίνος Μηνά.  Δύο προπονητές, γνώστες και με το παραπάνω της Κυπριακής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, με όραμα και φιλοδοξίες να διαπρέψουν στην προπονητική τους καριέρα, όπως έπραξαν και στην ποδοσφαιρική. Δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους, φιλαράκια, πέρα από το ότι είναι αντίπαλοι για τη διάρκεια ενός αγώνα και μόνο. Πέρα από τα τέσσερα γκολ, τη σημασία που είχε το χθεσινό παιχνίδι για αυτούς και για τις ομάδες, αν και δεν χάρηκε κανείς στο τέλος από τον βαθμό της ισοπαλίας, έδειξαν τον εξαιρετικό χαρακτήρα που τους διακρίνει με το χαμόγελο που... έσκασαν στο φινάλε του αγώνα, με το που κατευθύνθηκε ο ένας προς τον άλλον, έδωσαν τα χέρια και αγκαλιάστηκαν. Αυτά είναι που θέλουμε να βλέπουμε πραγματικά στα γήπεδα μας και πόσο δε όταν τελειώνει ένα κρίσιμο, καθοριστικό παιχνίδι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Κακά τα ψέματα, Ηλίας Χαραλάμπους και Κωνσταντίνος Μηνά, με αυτό που δείχνουν στους αγωνιστικούς χώρους, στα γήπεδα, στις δηλώσεις τους και γενικότερα την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω (αν και ο γραφών καλά - καλά δεν τους ξέρει και τόσο), δείχνουν ότι πρόκειται για... διαμάντια χαρακτήρα που έχουμε τη χαρά και την τιμή να είναι σήμερα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.  Τέτοιους χαρακτήρες θέλουμε να είναι γεμάτος ο χώρος του Κυπριακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο...
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ